Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kendrick Lamar vydal ďalší umelecký klip, tento raz k songu Count Me Out (VIDEO)
kendrick lamar count me out
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Kendrick Lamar vydal ďalší umelecký klip, tento raz k songu Count Me Out (VIDEO)

Kendrick Lamar vydal klip k songu Count Me Out

Americký raper Kendrick Lamar vydal nový klip k jednému zo songov z nového albumu, tento raz ide o skladbu Count Me Out. 35-ročný rodák z kalifornského Comptonu sa vo vizuáli stretáva a rozpráva so svojou terapeutkou, ktorú stvárňuje britská herečka a režisérka Helen Mirren. Čiernobiele video znázorňuje Kendricka, ktorý sedí za zatvoreným klavírom a zabávajú sa spolu na incidente o parkovaní.

Následne začne hrať hudba a Mirren i Lamar sa od seba oddelia, pričom sa medzi nimi otvára farebná časť klipu. Tieto zábery znázorňujú Lamara, ktorý si dáva spraviť test na koronavírus, vidíme v nich aj rapera Tannu Leonea a manželku rapera, Whitney Alford. Song má štruktúru v štýle posedenia u terapeutky a má tajomný nádych, ktorý v klipoch často nevidíme.

Českí a slovenskí fanúšikovia Kendricka, ktorí navštívili jeho októbrovú šou v Prahe, mohli počas vystúpenia počuť hlas Helen Mirren, ktorá ich sprevádzala celým vystúpením. Projekt Mr. Morale & The Big Steppers raperovi priniesol osem nominácií v rámci budúcoročných odovzdávaní cien Grammy. Po songoch N95, Rich Spirit a We Cry Together ide o štvrtý song zo spomínaného albumu, ktorý dostal svoj videoklip.

Albumy a produkty od Kendricka Lamara si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Variety

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame