Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Hip Hop Žije vytvoril na rok 2023 najsilnejší line-up v histórii! (VIDEO)
hip hop žije 2023
Zdroj: hiphopzije.sk
NewsHIP-HOPVideo

Festival Hip Hop Žije vytvoril na rok 2023 najsilnejší line-up v histórii! (VIDEO)

Festival Hip Hop Žije bude v roku 2023 veľký

Festival Hip Hop Žije oslávi v roku 2023 svoje desiate výročie, organizátori nám sľubujú najväčšiu rapovú udalosť budúceho roka! Ako sa uvádza na oficiálnej stránke festivalu, takáto veľká a silná zostava interpretov tu ešte nebola.

Hip Hop Žije sa stal jedným z najznámejších slovenských festivalov a organizátori na jeho budúcoročné narodeniny sľubujú veľkolepú oslavu a najväčšiu rapovú udalosť roka na Slovensku a v Česku. Kvalitné vystúpenia slovenských a českých raperov si môžeš vychutnať počas dvoch dní, 30. júna a 1. júla 2023 na Zlatých Pieskoch v Bratislave. Zastávka na Zlatých Pieskoch v sebe nesie istú symboliku, keďže sa tam konal aj prvý ročník pred desiatimi rokmi.

Počas uplynulej dekády nedošlo k zmene len v móde slovenských a českých raperov, ale aj v kvalite vystúpení. Organizátori tvrdia, že sa naša hip-hopová scéna posunula míľovými krokmi vpred a každý ročník ich naučil čosi nové. „Každý ročník bol niečím výnimočný. Naučili sme sa čomu sa vyvarovať, čo robiť lepšie a hlavne sme dokázali posunúť náš festival na európsku úroveň,“ komentuje projekt manager Osťo.

Hip Hop Žije prinesie v roku 2023 zostavu, akú si ešte nevidel/a

Festival Hip Hop Žije svojím line-upom každoročne neprekvapoval, fanúšikovia sú už na kvalitu zvyknutí, pričom niektoré mená sa často opakujú. „Čo sa týka interpretov, na našom festivale vzniklo veľa kamarátstiev. Máme dobré vzťahy s každým a musím povedať, že interpreti majú k našej značke pozitívny vzťah, vždy sú nám napomocní a radi nás podporujú,“ dodal Osťo.

Aj v roku 2023 sa môžeš tešiť na najväčšie mená z česko-slovenskej scény ako napríklad Kali, Yzomandias, Calin, Gleb, Kontrafakt, Separ, Momo, Nerieš, Pil C a daľší. Momentálna zostava je len malou ochutnávkou, organizátori postupne odhalia všetkých interpretov a sľubujú jedinečnú zostavu, ktorú na jednom mieste ešte nikto nevidel a už len tak ľahko neuvidí.

Podľa oficiálnej stránky festivalu by si nad nákupom vstupenky nemal pridlho rozmýšľať. Na najväčšiu rapovú udalosť roka sa dostaneš za 36€ + manipulačný poplatok. Pre poriadnych labužníkov sú aj VIP lístky, ktoré obsahujú vlastný bar, komfortné miesto a vlastný koridor s nerušeným výhľadom na hlavné pódium. Najväčšou bombou je však takzvaný „backstage pass“. Tých bude iba 50 a dostaneš vďaka nim všetky VIP benefity + sa môžeš osobne stretnúť s interpretmi.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: hiphopzije.sk

Komentáre

Odporúčame