Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majself, Refew a Kali v novinke hovoria o tom, ako to vyzerá 'Na Dne' (VIDEO)
majself refew kali na dne
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majself, Refew a Kali v novinke hovoria o tom, ako to vyzerá ‚Na Dne‘ (VIDEO)

Majself, Refew a Kali sú v novinke ‚Na Dne‘

Vieš, občas musíme prísť na dno, aby sme sa mohli odraziť,“ odkazujú verejnosti Majself, Refew a Kali v novinke s názvom Na Dne! Po skladbách Cítim a Zrkadlá, ktorými nás začal pripravovať na nový album, Majself prináša aj ďalšiu novinku, ktorá spája československú scénu.

Majself je umelcom, ktorý píše tak, ako to cíti a prežíva. Vo svojich skladbách nerozoberá témy, ktoré sa ho netýkajú. Song Na Dne nie je výnimkou, odráža totiž jeho posledné obdobie, ktoré interpret nemal ľahké. Je to pre neho veľmi osobná skladba, a preto sú hostia na feate jeho najbližšími ľuďmi z hudobnej scény.

Je to moja najosobnejšia skladba, ktorú som napísal za poslednú dobu. Ľudia, ktorí ma sledujú, vedia, že sa občas pasujem so zdravotnými problémami, do toho mi prišli ešte aj problémy s chrbticou, čo mi spôsobilo nespavosť a nechuť do jedla, takže denne som prijímal tak 500 kalórií a pod to sa podpísali aj udalosti, ktoré sa mi posledný rok stali. Až do momentu, keď ma zrazilo auto, a to som šiel len do potravín na bicykli. Priznávam, bol som už na dne.

https://open.spotify.com/track/3vP9qP94jaOTfszIbOCL5h?si=259db00986664847

„Tento track je mojou mantrou“

To bol pre mňa impulz, že takto to nemôžem nechať a idem bojovať za seba! Prišiel som do štúdia a vypadla zo mňa táto skladba, kde som zreflektoval môj posledný rok. Tento track je zároveň aj mojou mantrou do budúcnosti, že dno nie je cieľový bod v živote, ide len o odrazový mostík a ako sa k tomu človek postaví. Verím, že sa tento song veľa ľudí dotkne a hlavne dúfam, že pre niekoho aj táto moja životná skúsenosť bude odrazový mostík ísť vpred,“ vyjadril svoje najosobnejšie pocity zo skladby samotný Majself.

Song bude súčasťou avizovaného pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jar 2023. O hudobnú stránku songu sa postaral jeho dvorný producent Fillipian a videoklip vznikol pod režisérskym dohľadom Nikitu Rubleva, jedného z najtalentovanejších mladých režisérov v Česku a na Slovensku, ktorý už vo svojich 20-tich rokoch točí klipy pre A-čkové raperské mená ako Ektor či Kontrafakt.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame