rytmus separ deti
Zdroj: Instagram/@masakra.design
News

Ako by vyzerali Rytmus, Separ či Kali ako deti? Slovák omladil raperov o 30 rokov (VIDEO)

Rytmus, Separ a iní ako deti

Ruky hore, kto sa už niekedy zamýšľal nad tým, ako by osobnosti z našej rapovej scény ako Rytmus, Separ či Kali vyzerali ako malé deti? V zahraničí sa o niečo podobné postaral instagramový profil @thebabysuperstar, ktorý okrem hudobníkov a spevákov ako Michael Jackson, Billie Eilish či Prince omladil aj historické osobnosti ako zosnulú britskú kráľovnú či herca Vina Diesela.

Na Slovensku sa o toto omladenie s pomocou digitálnych technológií postaral Miroslav Švec na svojom instagramovom profile @masakra.design. Príspevok, ktorý znázorňuje „rapovú scénu mládeže“ obsahuje našich raperov, ktorým ubudli vrásky a vrátili sa späť na začiatok.

V zaujímavom dizajne sa autor postaral o omladenie Rytmusa, Separa, Kaliho, Ega či Majka Spirita. V najnovšom príspevku pribudli mená ako Attila Végh či Gábor Boráros a v nasledujúcich dňoch a týždňoch ich očakávame čoraz viac!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: Instagram/@masakra.design

Komentáre

Odporúčame