Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Radikal Chef, Patrik Rivier a Adam 2K52 v novinke tvrdia, že ich drip je 'Extra Fresh' (VIDEO)
radikal chef freeride 4 extra fresh
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Radikal Chef, Patrik Rivier a Adam 2K52 v novinke tvrdia, že ich drip je ‚Extra Fresh‘ (VIDEO)

Radikal Chef vydal novinku Extra Fresh

Nový album Freeride 4 sa už nezadržateľne blíži a Radikal Chef, Patrik Rivier a Adam 2K52 nás naň pripravujú novinkou Extra Fresh! Chalani song vydali včera, 11. decembra aj spolu s videoklipom, ktorý zrežírovala známa Produkce Bezestrachu. Po songu Veľa Ginu, Ráno Hlad 2 ide o druhú skladbu z pripravovaného albumu Freeride 4, ktorý vyšiel aj s vizuálom. Vydanie celého projektu je naplánované na štvrtok, 15. decembra.

Radikal fanúšikom predstavil nielen nový merch, ale aj tracklist. V našom Ruka Hore shope nájdeš dve exkluzívne tričká (fialové a čierne), dve mikiny v čiernej a sivej farbe a čiernu šiltovku. Zverejnený bol tiež zoznam skladieb nového albumu, ktorých je 15. Z pohľadu hostí na ňom nájdeme mená ako Matej Straka, Téčko, Dame či Frayer Flexking. Viac informácií nájdeš v našom shope.

Albumy a produkty od Radikal Chefa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame