Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Grape predstavil prvé mená na rok 2023! Dvaja interpreti sa vracajú späť (VIDEO) - NEWS | RUKAHORE.sk
grape 2023
Zdroj: grapefestival.sk
KLIPSK/CZNewsEventySlovenskoVideo

Festival Grape predstavil prvé mená na rok 2023! Dvaja interpreti sa vracajú späť (VIDEO)

Kto vystúpi na Grape v roku 2023?

Pôvodne piešťanský Grape sa po minulom roku opäť uskutoční na letisku v Trenčíne aj v roku 2023 (11. – 12. augusta) a organizátori predstavili mená prvých interpretov! Premiérovým oficiálne predstaveným menom je britský spevák Yungblud, ktorý v roku 2018 na festivale už vystúpil a fanúšikom vtedy ďakoval za fantastickú atmosféru. Ako druhá bola predstavená anglická alternatívna kapela Foals, ktorá má tiež svoju minulosť s festivalom, v Piešťanoch už hrala v roku 2015.

Francúzska elektronická skupina M83, ktorú si väčšina hudobnej verejnosti spája predovšetkým so svetoznámym singlom Midnight City, tiež patrí medzi prvú štvorku potvrdených interpretov na Grape 2023. Nasleduje ju ďalšia elektronika v podobe nemeckého tria Moderat, ktoré na festivale určite predstaví aj skladby z najnovšieho štvrtého štúdiového albumu More D4ta.

Mená ďalších interpretov organizátori predstavia v priebehu najbližších týždňov a mesiacov. Za vstupenku si zaplatíš 99€, táto ponuka platí až do posledného januárového dňa.

Produkty od festivalu Grape si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, grapefestival.sk

Zdroj titulného obrázku: grapefestival.sk

Komentáre

Odporúčame