Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin a Tina v klipe k songu Do Rúk, ktorý točili v náročných podmienkach (VIDEO)
alan murin tina do rúk trueself
YouTube/Alan Murin
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murin a Tina v klipe k songu Do Rúk, ktorý točili v náročných podmienkach (VIDEO)

Alan Murin a Tina v novom klipe

Alan Murin a Tina nám posielajú nový videoklip ku skladbe Do Rúk, ktorá priniesla zaujímavé spojenie dvoch známych mien domácej scény. Song je súčasťou jeho debutového albumu Trueself, ktorý sa na streamovacích službách objavil v piatok, 4. novembra. Alan nás naň začal pripravovať už v lete, kedy vydal singel Prepáč. Nasledovali skladby LifestyleRaz Dva Tri asvoj vizuál dostali aj piesne Vamos Bombas a Suave. Projekt je plný hviezdnych hosťujúcich mien, medzi ktorými sú RytmusEgoTinaKaliMomoSeparPil CCeleste Buckingham a ďalší.

Alan v súvislosti s vydaním videoklipu napísal pár slov na Instagram, podľa jeho slov sa klip netočil jednoducho.

Dnes sme s Tinou odpremiérovali klip k pesničke Do Rúk. Ďakujeme za krásne komenty a veľa looove, ktorú nám posielate. Dúfame, že vizuál potešil. No a už čoskoro nové veci, keep your eyes open. Opäť ďakujem tímu Illuminate Production, ktorý sa o tento klip postarali s veľmi profi prístupom aj v náročných podmienkach. Ďakujem boys.

Albumy a produkty od Alana Murina si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Tiny si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube/Alan Murin

Komentáre

Odporúčame