Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Tamara Kramar na Times Square, kampaň Equal podporila ďalšiu Slovenku! (VIDEO)
tamara kramar spotify equal
Zdroj: Tamara Kramar
KLIPSK/CZNewsJAZZPOPRnBVideo

Tamara Kramar na Times Square, kampaň Equal podporila ďalšiu Slovenku! (VIDEO)

Tamara Kramar podporená kampaňou Equal!

Iniciatíva spoločnosti Spotify s názvom Equal podporila ďalšiu Slovenku, tentokrát ide o mladú speváčku a hudobníčku Tamaru Kramar! V minulosti sa z pohľadu Češiek a Sloveniek podobný úspech podaril Sime, Karin Ann, Ewe Farnej, Lenny, speváčke skupiny Tolstoys Ele Tolstov, či duu Meowlau x Val, alebo Katke Knechtovej. Najnovšie sa distribúcia Ruka Hore postarala o to, že pribudla medzi nimi aj mladá a talentovaná interpretka Tamara Kramar.

Po troch úspešných singloch v spolupráci s hudobným producentom Oliverom Fillnerom predstavila Tamara začiatkom novembra atmosférickú novinku Down / House of Cards v spolupráci s hudobníkom a producentom Milanom André Boronellom. Tá upútala pozornosť medzinárodnej Spotify kampane EQUAL, vďaka ktorej sa Tamara objavila na Newyorskom Times Square ako jedna z ambasádoriek. Vychádzajúca hviezda si aj napriek tomu, že je dcérou herca Maroša Kramára, svoje spevácke miesto vydobyla sama svojím talentom. Inak tomu nebolo ani mimo Slovenska, svojím nežným hlasom si dokázala získať aj zahraničné publikum.

Ďalšia Slovenka na Times Square

Debutové EP s názvom Bachelor of Science kompletizuje pieseň Mirror Talk s produkciou od Mateja Turcera z Bratislavského štúdia Pulp, ktorý plánuje speváčka pokrstiť v novom roku. Posledné tri roky boli pre Tamaru Kramar zásadné nie len čo sa týka hudby. V júli sa stala Tamara bakalárom kognitívnej neurovedy, odkiaľ pochádza aj názov tohto projektu.

Keď som začala rozmýšľať nad názvom môjho EP, snažila som sa nájsť niečo, čo majú všetky piesne spoločné. Každú som však napísala o inej téme a nahrala s inou skupinou ľudí. Vtedy mi napadlo, že to, čo ich skutočne spája je moje štúdium na vysokej škole! Hudbu som paradoxne začala tvoriť až keď som sa presťahovala do Anglicka študovať neurovedu a EP som dokončila tesne po promóciách,” hovorí Tamara. Čerstvá bakalárka sa rozhodla v štúdiu v anglickom Brightone pokračovať, tento raz s magisterským zameraním na hudbu a produkciu.

Za touto masívnou reklamou stojí hudobný streamovací gigant Spotify, ktorý v rámci kampane EQUAL (rovnocenní) bojuje za rovnaké podmienky mužov a žien v hudobnom priemysle. Okrem miesta v playliste sa Tamara Kramar stala aj umelkyňou mesiaca a tvárou playlistu Spotify EQUAL CZ&SK. Spotify chce týmto bojovať za rovnaké podmienky pre všetkých v hudobnom priemysle. Mladá interpretka obsadila billboard na najkomerčnejšom mieste na svete ako v poradí piata Slovenka.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: Tamara Kramar

Komentáre

Odporúčame