Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Frayer Flexking: "Bol som v base dva roky za predaj drog, rapovať som začal až potom."
frayer flexking
Zdroj: youtube.com/Fight Night Challenge
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Frayer Flexking: „Bol som v base dva roky za predaj drog, rapovať som začal až potom.“

Frayer Flexking o svojich začiatkoch a čase vo väzení

Organizátori akcie Fight Night Challenge si pre fanúšikov pripravili reláciu FNC Inside, pričom v jej prvej časti účinkuje Frayer Flexking. Slovenský raper v prvej časti dvojdielneho príbehu opisuje svoju cestu z minulosti do súčasnosti, ktorá bola poriadne tŕnistá. Potvrdil, že je fanúšikom futbalového tímu Manchester United a prvý dres, ktorý kedy dostal, patril Ryanovi Giggsovi, legendárnemu futbalistovi z Walesu.

Následne sa s kamerou presunuli na futbalový štadión Dubnice nad Váhom, kde strávil 6 až 7 rokov. Hovoril však aj o nepríjemnej časti svojho života, ktorú strávil za mrežami. Celé video nájdeš na YouTube kanáli Fight Night Challenge.

Ja som začal rapovať až keď som vyšiel z basy. Predtým sme freestylovali, ale texty som nepísal. Až v base som si povedal, že som sa pre hudbu narodil, celé som to zažil, mám zážitky a mám o čom hovoriť. Bol som v base dva roky za predaj drog.

Veľa ľudí hovorí, že to množstvo, čo som mal, je dosť, ale na Flexkingovi všetci vychytávajú chybičky, čo už poznám. Keď ma chytili, už som s tým chcel seknúť a smial som sa policajtom, keď ma chytili, že by to dopadlo úplne inak, keby ma chytili týždeň/dva predtým. Neriešil som, kto ma udal, ale keď som šiel sedieť, tak som sa z toho mohol vykecať, ja som ale nič nepovedal a odsedel som si trest.

Albumy a produkty od Frayera Flexkinga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame