Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael predstavil svoju tvorbu v akustickej verzii v novej show Music Stairs (VIDEO)
yael music stairs
Zdroj: youtube.com/Illuminate
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Yael predstavil svoju tvorbu v akustickej verzii v novej show Music Stairs (VIDEO)

Yael otvoril show Music Stairs

Produkčný tím Illuminate vydal pilotný diel nového hudobného projektu s názvom Music Stairs, ktorý odštartoval slovenký spevák Yael. Mladý herec svoje známe skladby zaspieval v akustických verziách s klavírnym a gitarovým sprievodom. V playliste okrem obľúbených skladieb Vďaka Ti, My či Víťaz nechýba ani úplne nová a doposiaľ nevydaná skladba Arabella.

Music Stairs je nový hudobný projekt, za ktorým stojí tím Illuminate a bude vychádzať každé dva týždne. Diely budú venované jednému interpretovi z českej a slovenskej hudobnej scény, ktorý v akustickej verzii zaspieva 5 skladieb z vlastnej tvorby. Na konci každej časti čaká na fanúšikov aj prekvapenie v podobe šiestej skladby, ktorá bude coverom. V pilotnom dieli si Yael vybral ako bonusový track Vypínam od Alana Murína.

Už ako názov samotného projektu naznačuje, dominantným vizuálnym prvkom show Music Stairs sú svietiace schody, ktoré umocňujú celkové vizuálne spracovanie show a príjemnú atmosféru. Časť vždy patrí pozvanému interpretovi a druhé predstavujú pódium pre profesionálnych muzikantov Maxa Mikloša a Michala Bobulu.

Obľúbené skladby jednotlivých interpretov v akustických verziách z Music Stairs budú k dispozícii aj na streamovacích platformách. Každý z dielov Music Stairs bude vychádzať na YouTube kanáli Illuminate.

Albumy a produkty od Yaela si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame