Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ben Cristovao a poľský DJ TRIBBS vydali spoločný anglický tanečný track Future Champ!
ben cristovao tribbs future champ
Zdroj: TS
NewsEDMHIP-HOPPOP

Ben Cristovao a poľský DJ TRIBBS vydali spoločný anglický tanečný track Future Champ!

Ben Cristovao alias Future Champ

Na svete je zaujímavá medzinárodná spolupráca českej a poľskej scény, Ben Cristovao a DJ TRIBBS spájajú sily v novinke Future Champ! Mladý umelec s charakteristickými modrými vlasmi je jednotkou medzi poľskými DJ’s. Na zozname jeho spoluprác nájdeme zvučné mená ako Laidback Luke, Dimitri Vegas či Duncan Laurence. TRIBBS teda mieri medzi svetovú špičku a do spomínaného zoznamu si vďaka tejto novinke už môže zapísať aj českého speváka a rodáka z Plzne.

Aj napriek tomu, že ide o Benov medzinárodný debut, európska centrála Universal Music Group v Berlíne ho vybrala ako svoj hlavní track na tento týždeň. Skladba tým dostane zásadnú medzinárodnú podporu v rámci krajín celej Európy a bude podporovaný na všetkých platformách ako najväčšia priorita.

Ben Cristovao a jeho motivácia

Ben Cristovao v Česku patrí medzi najúspešnejších umelcov, čo dokázal aj na začiatku októbra, kedy svojou bezkonkurenčnou vizuálnou aj hudobnou show ohromil už po druhý raz vypredanú O2 Arénu. So svojím domovským managementom Championship Music za chrbtom teraz s vydavateľstvom Universal Music podpísal zmluvu pre svoju zahraničnú tvorbu a 25. novembra vydal prvú nahrávku Future Champ. Medzinárodní debut je čistou dávkou eufórie a motivačnej nálady, ktorú napísal v Berlíne s nemeckým duom TVVINS.

K písaniu textu ma motivoval jeden zo zápasov Jiřího Procházku, ktorý mal pred sebou ešte cestu stať sa šampiónom UFC. Tá jeho obrovská motivácia a odhodlanosť ma strašne dostala a inšpirovala. Jiří sa medzitým naozaj stal šampiónom, je neuveriteľný,“ hovorí o svetovo uznávanom zápasníkovi a svojej inšpirácii Ben. Track Future Champ čoskoro doplní aj jeho vizuálna podoba. Videoklip sa bude natáčať v Česku a premiérovo si ho budeme môcť pozrieť ešte tento rok.

Albumy a produkty od Bena Cristovaa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame