Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Luca Brassi10x vydal nový album Ghetto Maradona! CD a merch kúpiš iba u nás (VIDEO)
luca brassi10x ghetto maradona
Zdroj: instagram.com, shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Luca Brassi10x vydal nový album Ghetto Maradona! CD a merch kúpiš iba u nás (VIDEO)

Luca Brassi10x vydal album Ghetto Maradona

Stále vychádzajúca tvár slovenskej rapovej scény Luca Brassi10x vydáva už svoj druhý štúdiový projekt Ghetto Maradona! Nový album na streamovacích službách pristál dnes, 25. novembra a obsahuje 12 songov, pričom vopred sme poznali len nahrávku Môj Život, na ktorej hosťuje Yzomandias. Všetky skladby albumu od úvodnej skladby Iba Rok (Intro) až po poslednú Killa produkoval Tristan Hoodrich. Ten už v minulosti spolupracoval aj s českým raperom Hugom Toxxxom.

V názve albumu sa raper odkazuje na jedného z najlegendárnejších futbalistov histórie, Diega Maradonu a naznačuje, že sa stal kráľom geta. V súvislosti s novým projektom si Luca pre svojich fanúšikov pripravil aj nový merch. Konkrétne ide o mikiny a tričká s dvomi verziami potlače. Či si vyberieš oblečenie s nápisom ‚Ghetto Maradona‘, alebo ‚Pozor Na Mňa Dáva God‘, mysli na to, že tieto kúsky nájdeš iba na našom Ruka Hore shope.

Albumy a produkty od Lucu Brassiho10x si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Spotify

Zdroj titulného obrázku: instagram.com, shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame