imagine dragons slovensko 2023 lovestream
Zdroj: livenation.co.uk
EventyPOPROCKSlovenskoVideo

Na slovenskom festivale Lovestream vystúpia v roku 2023 Imagine Dragons! (VIDEO)

Lovestream privíta Imagine Dragons

V roku 2022 na festivale Lovestream vystúpili Dua Lipa, Zara Larsson či Red Hot Chili Peppers a v roku 2023 to bude americká skupina Imagine Dragons! Organizátori posúvajú latku o ďalší level a do Bratislavy tak 20. augusta 2023 zavítajú autori hitov Thunder, Radioactive, Believer a mnohých ďalších. Jedna z najpopulárnejších skupín súčasnosti sa predstaví so svojou veľkolepou šou v našom hlavnom meste. Nebude to však na Národnom futbalovom štadióne, miesto koncertu ešte nie je vonku.

Dátum festivalu sa kvôli tomuto kvartetu posunul z júnového termínu o dva mesiace. Podľa oficiálnej stránky festivalu bude budúcoročný Lovestream väčší, lepší a zážitkovejší. Aj v roku 2023 sa bude konať počas troch dní, pričom odštartuje v piatok 18. augusta. Novinkou sú trojdňové festivalové vstupenky, pričom prvých 5 555 kusov sa bude predávať za akciovú cenu 159 eur, uvádza Startitup. Predaj vstupeniek odštartuje už v piatok 25. novembra o 11:00 na portáli Ticketportal.

Albumy a produkty od Imagine Dragons si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Startitup, Lovestream

Zdroj titulného obrázku: livenation.co.uk

Komentáre

Odporúčame