Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ktorí raperi majú najviac detí? Toto je zoznam rekordmanov
raperi najviac detí
Zdroj: hiphop24x7.com
NewsHIP-HOP

Ktorí raperi majú najviac detí? Toto je zoznam rekordmanov

Títo raperi majú najviac detí

Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, ktorí raperi majú najviac detí, niektorí by zo svojich ratolestí vedeli zostaviť dokonca futbalový tím. Otcom 15 detí a vôbec najúspešnejším zo všetkých je DMX, ktorý nás tragicky opustil v auguste minulého roka. Na druhom mieste je Ol‘ Dirty Bastard s trinástimi a tesne za ním je Shawty Lo s jedenástimi. Štvrté miesto v tomto pomyselnom rebríčku obsadil Američan Peter Gunz s desiatimi deťmi, ktorý je spomedzi tejto štvorky jediný stále nažive.

Kto z Vás si spomína na hit Trap Queen z roku 2014? Jeho autor, Fetty Wap, má 7 detí so šiestimi ženami. Yung Joc, autor hitu It’s Goin Down, má osem detí, vrátane dvojičiek a Chief Keef dokonca deväť. Spomedzi najznámejších mien ešte spomenieme Dr. Dreho so siedmimi ratolesťami a rapera T.I., ktorý má šesť detí s tromi ženami. Hip-hopová scéna je teda v tomto ohľade mimoriadne efektívna a úspešná.

Je tu však aj jedna zaujímavosť. Svoje ženské zastúpenie tu má aj legendárna Lauryn Hill, ktorá má šesť detí s dvoma mužmi.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: xxlmag.com, ranker.com

Zdroj titulného obrázku: hiphop24x7.com

Komentáre

Odporúčame