momo separ pil c tlak
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Momo, Separ a Pil C ‚vyrábajú tlak‘ v jednom z najlepších slovenských klipov (VIDEO)

Momo, Separ a Pil C v novom klipe

Bratislavské oddelenie rapových vrážd, tak opisuje Momo svoj nový klip k songu Vyrobím tlak, v ktorom hosťujú aj Separ a Pil C! Song vyšiel na jeho novom EPčku Sequel Of Momo, ktorý sa na streamovacích službách objavil 11. novembra 2022. Aj napriek naloženej spolupráci nejde o najpočúvanejšiu skladbu projektu, na prvom mieste je pieseň Cool Brate, kde sa objavuje Rida Radar.

Klip vyšiel včera, 22. novembra a réžiu si zobral na starosť Juraj Škula spolu s tímom. Momo sa vo vizuáli zahral na detektíva, zo Separa sa stal podozrivý a Pil C bol zas šéfom zásahovej služby.

Zatiaľ, čo Samey radí Moma medzi 5 najlepších československých raperov, Rida Radar hodnotí nový klip ako najlepší, ktorý kedy vyšiel zo slovenskej produkcie. K týmto slovám sa na Instagrame vyjadril aj sám rodák z Petržalky.

Je trúfalé tvrdiť, že sme v niečom prví, pretože filmové klipy tu už boli, ale takýto originálny námet a spracovanie tu na Slovensku v našom rape ešte nebol. Za to je zodpovedný Juraj Škula a samozrejme celá jeho crew. Ďakujem.

Albumy a produkty od Moma si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame