dominika mirgová 4
Zdroj: shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Dominika Mirgová vydá album 4, ktorý kúpiš iba u nás aj s prekvapením! (VIDEO)

Dominika Mirgová vydá album s názvom 4

Slovenská speváčka Dominika Mirgová na svojom Instagrame oznámila, že jej nový album s názvom 4 sa k nám dostane ešte na konci novembra! Projekt, ktorý bude obsahovať 20 skladieb, bude obsahovať piesne z posledných štyroch EPčiek, vrátane jednej úplnej novinky.

Autorka songov Vzduch a Hore sa už naplno pripravuje na svoj boxerský zápas, na ktorý nastúpi proti Aless, kolegyni z hudobnej brandže. Pred týždňom si speváčka v štúdiu dokonca nahrala vlastnú nástupovku, ktorú budeme počuť počas jej cesty do ringu v deň udalosti. V súvislosti s vydaním albumu si pre fanúšikov Dominika pripravila aj jeden kúsok merchu, ktorý nájdeš iba u nás! Viac ti však neprezradíme, musíš sa ísť presvedčiť sám/a priamo na náš Ruka Hore shop.

Ahojte. Predstavujem vám môj nový album 4. Obsahuje 20 skladieb z mojich sezónnych EPčiek, ktoré vám hrali celý rok. Spomaliť, Odznova, Check + tam nájdeš aj bonusovú skladbu s názvom Vďačná, ktorá je venovaná Vám. Ďalšie prekvapko na teba čaká na shope Ruka Hore. Ďakujem každému, kto prispel svojim talentom ku vzniku tohto projektu, môjmu tímu, mojim fans a mojej rodine. Album 4 nájdeš práve teraz v predpredaji na Ruka Hore.

Albumy a produkty od Dominiky Mirgovej si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame