Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Barbora Piešová vydala nový album a aj klip, ktorý točila na Islande (VIDEO)
barbora piešová album
Zdroj: wikipedia.org, instagram.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Barbora Piešová vydala nový album a aj klip, ktorý točila na Islande (VIDEO)

Barbora Piešová a jej nový album

Slovenská speváčka Barbora Piešová vydala svoj druhý štúdiový album po dvoch rokoch, projekt dostal názov Dve Strany. Súbor desiatich songov sa na streamovacích službách po prvý raz objavil 18. novembra 2022 a nájdeme na ňom už dve známejšie nahrávky. Songy Snáď a Stačí iba veriť zo začiatku tohto roka boli fanúšikom víťazky Superstar známe už pred vydaním albumu.

Najnovší klip dostala skladba Take My Hand, ktorá však nie je jej prvou piesňou v angličtine. Na svojom prvom albume Som flegmatik, ale optimista z roku 2020 sa nachádza pieseň Game, tiež ako posledná. Spomínaná novinka bola natáčaná na Islande a Barbora nám vo vizuáli ukazuje krásy tohto ostrovného štátu.

Album je vonku. Budem rada za všetky vaše poznatky a názory, nebojte sa mi napísať. Ďakujem Randal Group Production za pomoc pri tvorbe, ich zhovievavosť, inšpirácie a skúsenosti, ktoré mi odovzdávajú už druhý rok. Ďakujem Viliamovi Čmaradovi za krásne kresby, ktoré budú zdobiť celý fyzický album a ďakujem rodine a priateľom, ktorí sú pre mňa úžasnou podporou v celej mojej práci. A ďakujem aj Vám, ľuďom, ktorí počúvajú moje skladby, bez Vás by sa to nedalo uskutočniť. Mám Vás rada.

Albumy a produkty od Barbory Piešovej si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: wikipedia.org, instagram.com

Komentáre

Odporúčame