Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ a jeho ďalší úspech, 5000 kusov svojej bankovky vypredal za 4 minúty
separ bankovky
Zdroj: Instagram/separ__dms/reprofoto
NewsHIP-HOP

Separ a jeho ďalší úspech, 5000 kusov svojej bankovky vypredal za 4 minúty

Separ vypredal svoje bankovky za pár minút

Autor songov OG, Pancier či Flow Kmeť to opäť dokázal, Separ a jeho ďalší úspech tentokrát pramení z úspechu, za ktorý môžu jeho bankovky. V piatok ráno spustil predaj vlastnej špeciálnej bankovky, ktorá dostala názov 0 Euro Souvenir. Vydal 5-tisíc kusov, ktoré vypredal za štyri minúty. Vydali sme ich na našom Ruka Hore shope v rovnaký deň a v presný čas narodenia rapera, 18. novembra o 8:45 ráno. Cena jednej bankovky bola 3 eurá a maximálny limit na zakúpenie bol 100 kusov.

Ďakujem a naozaj mám radosť, že čokoľvek spravím, dopadne takto. Ste proste regulérna sekta, toto už naozaj nie je len obyČAJný fanklub. Ten náklad je vždy 5000, niektoré bankovky sú dostupné doteraz, aj po pár mesiacoch, niektoré sa vypredali za 4 hodiny. Vy ste to vystrieľali za 4 minúty.

Na portáli Bazoš sa však neskôr začali objavovať inzeráty, ktoré ponúkajú Separovu bankovku za pomerne vyššiu sumu. Jeden z inzerentov tvrdí, že má 10 kusov, ktoré predáva po 50 eur. Ďalší ponúkajú za výnimočné bankovky po 40 či dokonca 100 eur. Na Instagrame rapera v komentároch pod posledným príspevkom možno vidieť reakcie nešťastných fanúšikov, ktorých oficiálna stránka vykopla aj napriek tomu, že na predaj čakali v presne stanovený čas.

Za vinu to dávajú práve inzerentom na Bazoši, ktorí podľa nich vykúpili celý obchod a teraz na tom zarábajú. Na druhej strane mince sú aj zberatelia, ktorí bankovky zbierajú. Ak sa im nepodarilo bankovku zakúpiť včas, práve pre takých sú inzerenti ponúkajúci Separovu bankovku momentálne vhodní.

Albumy a produkty od Separa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame