Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Pharrell Williams a Travis Scott vydali novinku Down In Atlanta, ktorá ťa roztancuje (VIDEO)
pharrell travis scott down in atlanta
Zdroj: theneptunes.org
KLIPSK/CZNewsEDMFUNKHIP-HOPPOPVideo

Pharrell Williams a Travis Scott vydali novinku Down In Atlanta, ktorá ťa roztancuje (VIDEO)

Pharrell a Travis Scott v tanečnej novinke

Síce sa nenarodili v Atlante, ani v štáte Georgia, Pharrell Williams a Travis Scott však mestu aj napriek tomu venovali song Down In Atlanta! Song vyšiel včera, 18. novembra a objaví sa na Pharrellovom albume Phriends, ktorého súčasťou bude aj spolupráca s BTS, ako uviedol Vibe. Naposledy sme ho počuli na tracku Lord Forgive Me, ktorý patrí raperovi, ktorý si hovorí Tobe Nwigwe. Spolupráca s Tylerom, The Creatorom a 21 Savageom v songu Cash In Cash Out z júna tohto roka ti však asi neunikla.

Pharrella a Travisa sme spolu v minulosti počuli len raz, konkrétne v tracku Skeletons na albume Astroworld z roku 2018. Od neslávneho incidentu z jeho festivalu, ktorý dostal rovnaký názov ako spomínaný album, sme ho počuli len sporadicky. Či už v songu Hold That Heat, kde sú aj Southside a Future, alebo napríklad v skladbe Pussy & Millions z novembrového albumu Her Loss, ktorý majú na svedomí raperi Drake a 21 Savage.

Albumy a produkty od Pharrella Williamsa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Travisa Scotta si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Vibe

Zdroj titulného obrázku: theneptunes.org

Komentáre

Odporúčame