Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ego, Rytmus, P.A.T., Kali a ďalší - sleduj Šortyho najlepšie imitácie! (VIDEO)
šorty šortyho imitácie
Zdroj: youtube.com
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Ego, Rytmus, P.A.T., Kali a ďalší – sleduj Šortyho najlepšie imitácie! (VIDEO)

Šortyho imitácie v jednom videu!

Ego, Kali, Štefan Harabin, alebo Ľuboš Hlavena, Šortyho už žiadna osobnosť neprekvapí, čo dokazuje vo videu, v ktorom zhromaždil všetky svoje imitácie. Kompilácia najlepších reels videí z Instagramu a TikToku slovenského rapera ťa zaručene pobaví! Autor songov Bezo Mňa či Hey Girl na spomínaných sociálnych médiách často baví svojich sledovateľov napodobovaním známych slovenských osobností z oblasti hudby, politiky, športu, alebo televíznej obrazovky.

Moderátor talkshow Neskoro Večer Peter Marcin ho dokonca považuje za jedného z najlepších československých imitátorov a radí ho u nás k úplnej špičke. Vlastným menom Dušan Berky je však tiež raper a spevák, ktorý sa nám naposledy pripomenul v trackoch Bezo Mňa a Leeeto. V prvom prípade spolupracoval s Lvcasom Dopeom a Filipianom, v tom druhom s Dominikou Mirgovou a ADissom. Veríme, že je okrem nových imitácií za rohom aj nová hudba!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame