Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Gabryell oznámil vydanie albumu Punk Heart, ktorý nájdeš exkluzívne iba u nás! (VIDEO)
gabryell punk heart album
Zdroj: YouTube/NeriesOfficial/reprofoto, shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPPunkROCKVideo

Gabryell oznámil vydanie albumu Punk Heart, ktorý nájdeš exkluzívne iba u nás! (VIDEO)

Gabryell vydá debutový album Punk Heart

Prvý sólový projekt člena skupiny Nerieš vyjde už budúci týždeň, Gabryell nám konečne posunie svoj očakávaný debutový album Punk Heart! Predpredaj je už spustený na našom Ruka Hore shope, pričom okrem fyzického CD si môžeš zakúpiť aj sprievodný merch. K dispozícii sú mikiny, tričká či košele v čiernoružovej farbe. Gabryell nás v pondelok potešil svojou druhou piesňou Vadím Ti, ktorá bude súčasťou albumu. Je teda pokračovaním spolupráce so Simou v prvom tracku Dostať Z Hlavy.

Ráno som sa zobudil s tým, že dnes to už musím vyhodiť, lebo ma j*bne a ľudí okolo mňa tiež, lebo už som neznesiteľný. Dnes o 19:00 teda púšťam von prvý singel tohto punkového projektu a k tomu spúšťam predpredaj na Ruka Hore. Samozrejme klip bude na YouTube. Pôvodne som nechcel vydávať CD, ale bol som ukecaný, že keď je to prvé, tak nech to spravím, takže okej. Ale nebude ich veľa,“ oznamuje Gabryell na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od Gabryella si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame