Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yzomandias a Nik Tendo vydali track Free Karlo. Držia mu trón, kým sa vráti (VIDEO)
yzomandias nik tendo free karlo
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Yzomandias a Nik Tendo vydali track Free Karlo. Držia mu trón, kým sa vráti (VIDEO)

Yzomandias a Nik Tendo odkazujú Free Karlo

Chalani posielajú pozdrav svojmu kamarátovi do väzenia, odkaz Free Karlo je stále podstatný, čo v novinke zdôrazňujú Yzomandias a Nik Tendo! Song vyšiel v pondelok, 14. novembra aj spolu s videoklipom, ktorý režíroval madeforhood. a o kameru sa postaral Tkeej. Produkciu novinky, v ktorej členovia Milion+ pripomínajú, že im sú Karlo a Gumbgu ako rodina a že držia spolu, si na starosť zobral Decky. Skladba vznikla v osudný deň, ktorý rozosmutnil všetkých fanúšikov.

Tento track vznikol 24. marca v Pardubiciach v Milion Plus štúdiu. Bol to deň, kedy zobrali nášho brata Karla. Beat urobil Decky na mieste, ešte v ten večer sme ho nahrali. #freekarlo má slúžiť ako vyjadrenie podpory nášmu bratovi.

Spoločný album českej dvojice s názvom Kruhy & Vlny vychádza už zajtra, 17. novembra 2022. Track Free Karlo je po songu Láska & Bolest druhou nahrávkou, ktorú počujeme skôr, než samotný projekt vyjde. Ten bude obsahovať 16 piesní, ale iba jednu oficiálnu spoluprácu. Tou je neznáme meno Šimon Havlík, chalani sa pre nás teda zrejme prichystali prekvapenie.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame