strespez ego po rockoch
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPMetalVideo

Strespez a Ego vydali očakávaný klip k songu Po Rockoch, ako im sedí metal? (VIDEO)

Strespez a Ego v novinke Po Rockoch

Očakávaný videoklip k neočakávanej spolupráci je konečne vonku, Strespez a Ego nám posielajú metalovú nálož v songu Po Rockoch! Song síce vyšiel aj spolu s projektom už 28. októbra, ale klip, ktorý režíroval Adam Mogyorosi, sa k nám dostal až vo štvrtok, 10. novembra. Raperov vo vizuáli v pozadí dopĺňa živá kapela, rovnako ako v coveroch songov od Kontrafaktu či Gleba, ktorými sa Strespez dostal do širšieho povedomia. Egovi tento beat sedí a veríme, že bude v budúcnosti skúšať aj ďalšie podobné experimenty.

Ako som už spomenul, EP Zachráň Ma! vyšlo 28. októbra 2022 na všetkých streamovacích platformách. V súvislosti s projektom sme si pre fanúšikov pripravili aj merch, ktorý si môžeš zakúpiť exkluzívne iba v našom Ruka Hore shope! Minialbum obsahuje sedem skladieb a zaujímavých hostí, medzi ktorými nájdeme aj mená ako Tomy KottyChocolate Hole či Ega. Mix rapu a numetalu sa vďaka jeho populárnym coverom dostal medzi väčšie množstvo ľudí, pre rapera z Pezinka tak EP predstavuje prvú veľkú hudobnú skúšku.

Albumy a produkty od Strespeza si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Ega si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame