Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit vydal novinku Soul, podľa jeho slov sa nedostane na nový album
majk spirit soul
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOP

Majk Spirit vydal novinku Soul, podľa jeho slov sa nedostane na nový album

Majk Spirit vydal novinku Soul

Stálica našej hip-hopovej scény Majk Spirit nás teasuje na nový album, ktorý je už za dverami, príjemnou novinkou s názvom Soul. Song sa na streamovacích platformách objavil včera, 11. novembra, pričom ide o jeho prvú hudobnú aktivitu od 14. októbra. Vtedy sme ho počuli na nahrávke Starkids, kde sa spojil so známymi menami českej scény, Pauliem Garandom a Benom Cristovaom. Novinka sa podľa jeho slov nedostane na nový projekt, ktorý vyjde už o pár mesiacov. Jeho príhovor sledovateľom a fanúšikom na Instagrame si môžeš prečítať nižšie.

Nový song online na všetkých platformách! Odvčera mi píšete, čo pre Vás znamená Nový Človek a jedna vec sa opakuje veľmi často. Píšete, že album Vám pomohol prekonať ťažké časy vo Vašom živote. Presne to sa snažím robiť už 11 rokov, hudbu pre tvoju dušu, music for your soul.

Skladba ‚soul‘ sa pravdepodobne nezmestí na môj nový album, preto Vám ju posielam už teraz. Neviem ešte, či to bude Nový Človek 2, neviem ešte ‚pohlavie‘, ale už viem, že album sa narodí na jar 2023. 

PS.: Pošli tento song svojim ľuďom, všetci potrebujú ‚soul‘.

Albumy a produkty od Majka Spirita si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame