erne100 behind the bars
Zdroj: youtube.com
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Český raper Erne100 čaká na súd, medzitým vydáva drillovú novinku Behind The Bars (VIDEO)

Erne100 v novinke Behind The Bars

Český raper Erne100 nám posiela drillový pozdrav z krajiny tisícich jazier, novinka Behind The Bars, k nám prichádza až z ďalekého Fínska! Song vyšiel 2. novembra aj spolu s videoklipom, ktorý bol natáčaný v tamojšom hlavnom meste, Helsinkách. Z krajín Škandinávie veľa klipov nevidíme, rodák z Brna sa to však týmto vizuálom rozhodol zmeniť. Na Spotify vydal svoju prvú skladbu s názvom V Černym v roku 2019 a hosťovali na ňom Joshua a český raper a spevák Sensey.

Člen skupiny CzechMoravia Drillegacy, ktorej názov vidíme aj na začiatku klipu, bol v spomínanej krajine pred časom zadržaný. Tento faktor mu však nezabránil v tom, aby vo svojej hudobnej aktivite pokračoval. Aj napriek tomu, že je v súčasnosti na slobode, na neurčitú dobu má zákaz vycestovania, pokým neprebehne súd. Novinka Behind The Bars je jeho pozdravom späť domov z fínskeho exilu. O drillový podklad sa postaral Senseii, ktorý má za sebou niekoľko spoluprác s rapermi z Veľkej Británie. Za spomenutie určite stoja mená ako SJ, Tugga či Bandokay.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram, bbarak.cz

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame