snoop dogg 150 bluntov
Zdroj: herb.co
NewsHIP-HOP

Snoop Dogg údajne vyfajčí až 150 bluntov denne. Raper to rázne odmieta (VIDEO)

Fajčí Snoop Dogg 150 bluntov denne?

Americká hip-hopová legenda Snoop Dogg popiera tvrdenie o tom, že vyfajčí 75 – 150 bluntov marihuany za deň. Svetoznámy raper na svojom Instagrame pred pár dňami zdieľal príspevok, v ktorom sa o ňom píše ako o vášnivom fajčiarovi, ktorý do seba dostane „približne 75 – 150 bluntov denne“. Príspevok sa odkazuje na Renegade Piranha, ženu, ktorá sa identifikuje ako Snoopova „professional blunt roller“. Slovné spojenie „profesionálna balička bluntov“ preložíme iba raz kvôli kontextu celého príbehu.

Počas svojho rozhovoru v The Kyle and Jackie-O Show prezradila, že jej šéf každý deň vyfajčí 220 gramov trávy. Tvrdí tiež, že mu od nástupu do tejto lukratívnej práce v roku 2016 „ubalila“ už minimálne 450-tisíc bluntov. Snoop toto tvrdenie popiera a na Instagram následne nahral video, v ktorom ukazuje aké množstvo trávy za deň skutočne vyfajčí. Krátky klip zobrazuje desať použitých jointov, ktoré ležia na stole.

„Povedala, že fajčím, toto je všetko, čo dávam za deň. Prestaň klamať. Ako by som toľko trávy za deň vyfajčil? Čo som, nejaký stroj?“

Snoop však na svoj Twitter ešte v roku 2013 napísal, že za deň vyfajčí 81 bluntov. To, že má po svojom boku „professional blunt rollerku“ potvrdil počas rozhovoru v The Howard Stern Show v roku 2019. „To je jej práca, jej resumé, v ktorom sa píše ‚Čo robíte? Ja som blunt rollerka. P-B-R, Professional Blunt Roller,“ zavtipkoval americký raper. Pravda teda zrejme bude niekde uprostred, ale vieme, že by sa medzi Vami našlo zopár ľudí, ktorí by boli z takejto práce nadšení. Koľkí by ste do toho šli? Dajte nám vedieť v komentároch! 

Albumy a produkty od Snoop Dogga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, allhiphop.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame