Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hviezda zo seriálu Oteckovia v prvom songu, vypočuj si song Letný Vibe! (VIDEO)
oteckovia letný vibe sarah c maroš baňas
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsLatinoPOPReggaetonVideo

Hviezda zo seriálu Oteckovia v prvom songu, vypočuj si song Letný Vibe! (VIDEO)

Herec zo seriálu Oteckovia v novinke Letný Vibe!

Mladý a sympatický herec zo seriálu Oteckovia, Maroš Baňas a speváčka Sarah C vydali spoločnú hudobnú novinku s názvom Letný Vibe! Sarah C netreba špeciálne predstavovať, keďže momentálne má na svojom konte už päť vydarených skladieb so slušným číslom zhliadnutí. Mladá začínajúca interpretka si do skladby, ktorou spomína na leto, prizvala zvučné herecké meno. Seriál Oteckovia síce počas leta prišiel do svojho finále, no herci zo seriálu nezaháľajú. Jedným z príkladov je hosť tejto novinky a spomínaný mladý herecký talent.

Skladbu, ktorá do týchto chladných dní prinesie letný vibe, produkoval Peter Pann, ktorý je povestný svojimi tanečnými linkami. Novinku okrem neho hudobne zastrešil aj zvukový inžinier a držiteľ ceny absolútnej ceny na Ruka Hore Awards 2021, Marek Šurin. Pri pohľade na spolupracovníkov ide zrejme o hudobne najkvalitnejší song mladej interpretky. Keďže doteraz vydávala len sólo piesne, spolupráca nás neprekvapuje, prečo však výber padol práve na Maroša?

Klip je o spomienkach na leto, kamarátstvach a zážitkoch, ktoré práve toto obdobie prináša. Maroša vnímam ako veľmi šikovného a talentovaného herca a speváka. Takže nebolo nad čím veľmi rozmýšľať, chceli sme do klipu ku mne niekoho v podobnom veku a Maroš je ako taký súčasný Martin Madej! Hlavne sme si skvelo sadli a počas natáčania sa z nás stali priatelia, takže sme ostali v kontakte aj po klipe. Najnovšie sa stretávame už aj v dabingu, takže som rada, že mám nového kamoša,” hovorí nadšene Sarah C.

Herec Maroš Baňas a jeho podarený debut

Videoklip k songu Letný Vibe, ako aj všetky skladby Sarah vyprodukoval A-team Production pod taktovkou režiséra a herca Michala Nemtudu. Samotný text ku skladbe dotvoril spolu so Sarah jej dvorný hudobný coach, spevák a producent ADiss. Práve Nemtuda a ADiss sú pri mladej umelkyni od jej začiatkov, takže aj výber speváka na spoluprácu bolo tímovým rozhodnutím. Pre Maroša ide o jeho prvotinu, úlohu speváka však zvládol na výbornú.

So Sarah sa mi spolupracovalo veľmi dobre, nielen na pľaci, ale aj mimo neho sme sa neustále smiali a zabávali, takže sme si perfektne sadli. Som rád, že v rámci spolupráce som získal aj super kamošku a skvelú skúsenosť,” uzatvára hviezda Oteckov, herec a začínajúci spevák.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!


Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame