Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus ako announcer na novom turnaji FABRIQ MMA, ako mu to šlo? (VIDEO)
rytmus mma announcer fabriq mma
Zdroj: TS
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Rytmus ako announcer na novom turnaji FABRIQ MMA, ako mu to šlo? (VIDEO)

Rytmus ako announcer na MMA turnaji!

Súčasťou prvého turnaja novej organizácie Attilu Végha FABRIQ MMA, ktorý sa uskutočnil v Trnave, bol aj raper Rytmus ako announcer. Tamojšia Mestská športová hala sa „otriasala vo svojich základoch“ vďaka kvalitným profesionálnym zápasom, no dala priestor aj amatérskym fighterom. Okrem hviezdneho duelu Ryšavý vs. Lengál sa fanúšikovia MMA po roku dočkali veľkolepého návratu Gábora Borárosa, ktorý patrí medzi naše najpopulárnejších MMA zápasníkov. Ťahákom večera bola však predovšetkým premiéra Patrika „Rytmusa“ Vrbovského v pozícii announcera.

Na scéne je nová MMA organizácia FABRIQ MMA pod vedením Rytmusa a Attila Végha. Nová značka spolupracuje s OKTAGON MMA, čo sa odzrkadlilo na prvom turnaji, na ktorom sa predstavili aj mená ako Gábor Boráros či Karol Ryšavý, ale aj Lengál, Paulus, Farkaš alebo Hromek. Riaditeľ Végh vytvoril novú organizáciu, ktorá ako eventový nováčik zaplnila športovú halu natoľko, že v Trnave nastal pred začiatkom kvôli veľkému záujmu dopravný kolaps. Podarilo sa mu niečo výnimočné, keďže v jeden večer priniesol do haly fanúšikov športu z celého Slovenska.

Pocity mám vynikajúce, som rád že to, čo sme tak dlho plánovali, vyšlo na výbornú. Chcel by som sa poďakovať celému tímu FABRIQ, akcia bola na úrovni, fighteri boli zodpovední, každý urobil svoju váhu a samozrejme aj Oktagonu, že nám pustili svojich fighterov – ich hviezdy. Hlavne ako som spomínal od samého začiatku, chceme dať priestor amatérom – začiatočníkom, pretože aj amatéri vedia spraviť atraktívne zápasy a to je aj hlavná myšlienka FABRIQ MMA. Každý by chcel
bojovať v OKTAGONe, ale nie každý dostane šancu. Naša organizácia je zameraná na amatérov, ktorí sú naozaj šikovní a majú za sebou veľa zápasov. Ide o to, aby sme im pomohli nastaviť vyšší cieľ, aby sa stále netočili len medzi amatérmi“, vysvetľuje Attila Végh princíp organizácie.

rytmus mma announcer fabriq mma
Zdroj: TS

Rytmus ako announcer na turnaji FABRIQ MMA

O rozruch okolo novej organizácie sa postaral aj Patrik „Rytmus“ Vrbovský, ktorý má za sebou už tri boxerské zápasy (s Marpom v rámci XFN, s Gáborom Borárosom v rámci Fight Night Challenge a v tej istej organizácii aj s Molochom Vľavo). Pripojil sa preto k Attilovi a začal svoju novú kapitolu. Cez víkend sa predstavil v pozícii uvádzača/announcera, ktorý jednotlivé zápasy uvádzal priamo v klietke. Túto pozíciu u nás vďaka Oktagonu preslávil predovšetkým Ondřej Novotný, pričom v celosvetovom merítku tento titul patrí Bruceovi Bufferovi z UFC.

Rytmus v ringu v sobotu predviedol to, na čo bol v MMA športový fanúšik zvyknutý a potvrdil, že mieri na level Ondřeja či spomínaného Brucea. Jeho hlas sa trnavskou halou doslova otriasal a za svoj výkon zožal len pozitívne ohlasy. Bolo cítiť, že Patrik má za sebou veľké množstvo koncertov a verejných vystúpení. Vie, ako hypeovať publikum, pričom s obecenstvom pracuje na vysokej úrovni a tento turnaj nebol výnimkou. Rozprával vecne, pútavo a jeho bonusom je aj rozpoznateľný hlas, ktorý v klietke rezonoval.

Priatelia, včera som si to moc užil ako announcer/ohlasovateľ a samozrejme ako divák zápasov, ktorý mal fighty meter od seba. Byť vo vnútri tesne pred zápasom a ohlasovať to je energia, ktorú proste nezažiješ nikde inde, iba v klietke. Veľké poďakovanie patrí celému teamu FABRIQ MMA za odvedenú profi robotu, špeciálne Spartakus Fight Gymu, Oktagonu, Attilovi a Matúšovi Mečárovi. Som rád, že som súčasťou tohto konceptu a organizácie, ktorá pomáha šikovným amatérskym
fighterom, dostať sa vyššie a splniť si sen. Fabrika na sny,“ povedal Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame