Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran si opäť dáva pauzu, chystá nový album a dokumentárny film!
ed sheeran sociálne médiá
Zdroj: krone.at
NewsPOP

Ed Sheeran si opäť dáva pauzu, chystá nový album a dokumentárny film!

Ed Sheeran opäť opúšťa sociálne médiá

Spravil to pred šiestimi rokmi pred vydaním nového albumu a robí to aj teraz, Ed Sheeran opúšťa sociálne médiá a dáva si potrebnú pauzu. Verní fanúšikovia populárneho speváka si určite spomínajú na december 2015, kedy nás, čoskoro 32-ročný spevák opustil na 13 mesiacov. Následne však prišiel veľkolepo, predstavil hity Shape Of You a Castle On The Hill ako prvé ochutnávky albumu Divide. Po vydaní tohto projektu, albumov No.6 Collaborations Project a Equals a mnohých spoluprác sa opäť rozhodol „vypadnúť“ z internetu a dopraje si potrebnú a zaslúženú pauzičku.

Sheeran už nemusí tvoriť hity

Autor hitov Sing či Thinking Out Loud nedávno natočil nový videoklip k albumu Subtract, ktorý vyjde už budúci rok. Na svoje sociálne médiá vydal fotku, na ktorej stojí na skale na pláži s popisom „idem preč do budúceho roka, vidíme sa v roku 2023, milujem vás, Ed„. Okrem hudobnej kariéry sa sústreďuje aj na natáčanie svojho dokumentárneho filmu, ktorý zosumarizuje celý jeho doterajší život. Na jeho produkcii sa podieľa predovšetkým sám Ed, takže pôjde o skutočný náhľad do jeho hudobnej a životnej cesty.

Album Subtract teda vyjde už o niekoľko mesiacov a Sheeran sa momentálne cíti byť najkreatívnejším v živote. Podľa jeho vlastných slov už nie je pod tlakom a nemusí tvoriť hity.

Som v najkreatívnejšom období môjho života. Ten tlak, robiť z každého albumu bombastický stroj hitov, je už preč. Mám takých päť a teraz je čas objavovať a riskovať. Ešte roky budem koncertovať po štadiónoch, takže budem hrať pred 90-tisíc ľuďmi aj keby vydám album, ktorý nebude úspešný. Nie som pod tlakom. Ukončím to v roku 2026.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: krone.at

Komentáre

Odporúčame