selena gomez my mind & me
Zdroj: apple.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Selena Gomez hovorí v dokumente My Mind & Me o svojom najťažšom období (VIDEO)

Selena Gomez vydala dokument My Mind & Me

Americká superstar Selena Gomez vydala očakávaný dokument My Mind & Me, v ktorom vlastnými slovami zhŕňa posledných sedem rokov. Film mal premiéru v utorok, 2. novembra na AFI Feste v Hollywoode, avšak na streamovaciu službu Apple TV+ sa dostal až o dva dni neskôr. Alek Keshishian, ktorý si zobral na starosť jeho réžiu, v dokumente obsiahol Selenino najťažšie obdobie v jej doterajšom živote. Ich spolupráca začala v roku 2015, kedy natočil jej videoklip k piesni Hands To Myself. Nechcel natočiť tradičný popový dokument, ale niečo autentickejšie, čo zobrazí jej citlivosť. Dnes už vieme, že sa im to podarilo.

V dokumente sa pozeráme na Selenu, ktorá musela v roku 2016 kvôli psychickým problémom po 55 zastávkach prerušiť turné k albumu Revival. Speváčka sa vracia ku svojim začiatkom, na miesta, kde vyrastala a navštevuje ich aj osobne. Neskôr nám približuje svoje diagnózy a aj svoju cestu do Kene, kde cestovala s kamarátkou Raquelle kvôli spolupráci s charitatívnou organizáciou WE.

Napokon nás so sebou berie aj do Londýna, kde robí promo svojmu najnovšiemu projektu Rare. Celý dokument plný hľadania sebalásky, sebavedomia, úprimnosti a motivácie pre ľudí, ktorí trpia podobnými problémami, je dostupný iba na platforme Apple TV+. Selena v súvislosti s vydaním dokumentu vydala aj novú skladbu, ktorá dostala rovnaký názov.

Albumy a produkty od Seleny Gomez si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame