Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Industriálno-rapový projekt KKR vydáva eponymný album (VIDEO)
kkr album
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Industriálno-rapový projekt KKR vydáva eponymný album (VIDEO)

KKR vydali debutový album

KKR, teda nový hudobný projekt, ktorý tvoria raper Lyrik H a hudobný producent Rentip, vydal svoj debutový a zároveň eponymný album 28. októbra 2022, deň po intenzívnej release párty v bratislavskej Fuge. Album vydáva občianske združenie Diverzita prostredníctvom svojho vydavateľstva DiveZvery. Rentip a Lyrik H si minulé leto vyskúšali spoluprácu na šuplíkovom tracku od Rentipa a recyklovaných rýmoch Lyrika. Výsledok sa im zapáčil natoľko, že sa rozhodli spolu spraviť regulérny album s originálnou hudobnou produkciou a novými témami. Následne vznikol názov nového hudobného projektu KKR.

V auguste 2022 KKR vydali prvý singel Milujem a začiatkom októbra 2022 druhý singel Tao. KKR je originálnou symbiózou industriálnej elektroniky a rapu. Poslucháčov si nájde medzi tými, ktorých premýšľanie nebolí a radi testujú hranice našej každodennej reality a tými, ktorí ocenia hip-hopový beat vyvierajúci z hlbín inteligentného industriálneho súzvuku.

Na albume spolupracovali Erik Šulc, Sisa Fehér, Kasko, Mišo Šelep a Aran Satan. Koncertnú zostavu KKR tvorí okrem Rentipa a Lyrika H aj Luboš Ežo Ambrózai na bicích. Fyzické platne KKR predávajú obľúbené vinyl shopy a kníhkupectvá. Vydanie tohto albumu z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Projekt si môžeš zakúpiť exkluzívne v našom Ruka Hore shope v podobe vinylovej platne!

Albumy a produkty od KKR si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame