Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yzomandias a Nik Tendo vydajú spoločný album, máme názov aj dátum vydania! (VIDEO)
yzomandias nik tendo album
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Yzomandias a Nik Tendo vydajú spoločný album, máme názov aj dátum vydania! (VIDEO)

Yzomandias a Nik Tendo vydajú album

Spoločný album raperov z vydavateľstva Milion+ vyjde už čoskoro, Yzomandias a Nik Tendo o ňom totiž prezradili viac len včera! Chalani nám priniesli mini dokument o tvorbe videoklipu k ich spoločnému songu Láska & Bolest, ktorý vyšiel 16. októbra 2022. V dokumente nám približujú nové zábery z natáčania a hovoria o celom procese. Na konci nám predstavujú aj názov nového projektu spolu s dátumom jeho vydania. Album Kruhy & Vlny vychádza 17. novembra 2022, pričom jeho cover vyjde už túto nedeľu a predobjednať si ho budeme môcť od pondelka, 7. novembra.

Chalani v takmer 21-minútovom videu hovorili aj o svojej kríze a problémoch, ktorý si však nikto z verejnosti nevšimol. Chalani boli v týchto prehovoroch mimoriadne otvorení, čo ocenili aj dojatí diváci v komentároch pod videom. Pre Yzomandiasa pôjde o ďalší spoločný album, spolupracoval už s Jicksonom na projekte Yzotape v roku 2013 či Karlom na projekte [Gudlak] o tri roky neskôr. Nik Tendo si s Dickym zažil niečo podobné v roku 2017 na projekte GoldKid.

Albumy a produkty od tímu Milion+ si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Spotify, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame