spotify slovensko november 2022
Zdroj: aetter.sk, zrce.sk, soundcloud.com, rollingstone.com
NewsVideo

TOP 5 songov na Spotify Slovensko: 1. november 2022

TOP 5 Spotify Slovensko: 1. november 2022

Máme tu 1. november 2022 a v dnešnom článku sa spoločne pozrieme na to, čo počúva Slovensko na hudobnej službe Spotify! Medzi piatimi najpočúvanejšími skladbami nájdeme songy od českých a slovenských interpretov, Davida Guettu či Rihanny. Poďme sa na to spoločne pozrieť!

spotify slovensko november 2022
Zdroj: aetter.sk, zrce.sk, soundcloud.com, rollingstone.com

5. Oliver Tree, Robin Schulz – Miss You

Tomuto sa povie bombastický štart kariéry. Americký spevák, komik a producent Oliver Tree sa zviditeľnil v roku 2017 vďaka songu When I’m Down. Pred dvomi rokmi sme spozorneli, keď sme započuli pieseň Life Goes On a dnes prichádza s novou tanečnou novinkou. Pokiaľ patríš medzi fanúšikov komédie a dobrej tanečnej hudby, určite sa na neho pozri bližšie!

4. Alan Murín – Prepáč

Po takmer siedmich rokoch sa fanúšikovia konečne dočkali. Rihanna vydala nový song 28. októbra 2022 a ide o jej prvú sólovú novinku od roku 2016, kedy vydala album Anti. Pieseň je súčasťou soundtracku k filmu Black Panther: Wakanda Forever. Ten sa do našich kín dostane už o menej ako dva týždne a zloží hold hercovi Chadwickovi Bosemanovi, ktorý zomrel pred dvomi rokmi na rakovinu hrubého čreva.

TOP 3 Spotify Slovensko: 1. november 2022

3. Calin – Hannah Montana

Verím, že ste si tohtoročné leto užili a ešte stále užívate aj s touto skladbou. Calin sa u nás aspoň na isté obdobie stal populárnejším ako samotná Hannah Montana.

2. David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue) 

Máme tu nejakých fanúšikov skladby Blue (Da Ba Dee)? Song od talianskej skupiny Eiffel 65 z roku 1998 dostal druhý život, ktorý mu dáva kombinácia v podobe francúzskeho DJa Davida Guettu a americkej speváčky Bebe Rexhy.

1. Sam Smith, Kim Petras – Unholy

Na prvé miesto sa dnes dostalo spojenie dvoch 30-ročných spevákov z Anglicka a Nemecka. Song sa na Spotify pomaly šplhá k hranici 300 miliónov prehratí, ale nedostáva sa ani do TOP 5 songov od Sama. Rodák z Londýna sa počas svojej kariéry už postaral o hity ako Stay With Me či I’m Not The Only One, pre Kim o jednoznačne najúspešnejší song.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Spotify

Zdroj titulného obrázku: aetter.sk, zrce.sk, soundcloud.com, rollingstone.com

Komentáre

Odporúčame