Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Refew si dal pekný narodeninový darček, vydal novinku s Rytmusom! (VIDEO)
refew rytmus myslím na to každou chvíli narodeninový darček
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Refew si dal pekný narodeninový darček, vydal novinku s Rytmusom! (VIDEO)

Refew a jeho narodeninový darček

Takto má vyzerať poriadny narodeninový darček pre hudobníka, Refew vydal song Myslím Na To Každou Chvíli, na ktorom hosťuje Rytmus! Novinka vyšla včera, 30. októbra aj spolu s videoklipom, ktorý si na starosť zobral Nikita Rublev. Na tento vizuál sme čakali dlhšie, keďže ho Refew avizoval aj na svojom Instagrame a je zaujímavé, že vyšiel presne v deň jeho narodenín. V klipe možno vidieť aj ďalšie zvučné meno, jednou z hlavných postáv je amatérsky majster sveta v MMA, Jan Kořínek.

Refew vydal spolu s novým videoklipom aj novú kolekciu merchu, ktorú opisuje ako „naozaj top“. Zároveň však posiela krátky odkaz svojim fanúšikom:

Chcel som by som poďakovať všetkým za krásne správy k narodeninám. Je to naozaj krásne, čo mi píšete, píšete mi silné veci, že Vám pomáham vo vašich životoch. Robím Váš život lepším mojou hudbou a to je skvelá vec.

Člen skupiny Kontrafakt bol tiež jedným z gratulantov. V instagramových stories mu pripomenul, že začiatky ich komunikácie dokonca siahajú až do roku 2014. Refew vtedy žil u svojho brata a od Rytmusa dostal cenné rady, ktoré neskôr využil.

Dneska má môj brat Refew narodeniny, bráško, prajem ti všetko najlepšie. Veľa zdravia, veľa šťastia a veľa úspechov v plnení snov.

Albumy a produkty od Refewa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Rytmusa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame