sima gajlo talkshow s osťom
Zdroj: youtube.com
NewsEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Sima a Gajlo v prvom spoločnom rozhovore, sleduj nový diel Talkshow s Osťom! (VIDEO)

Sima a Gajlo v rozhovore po prvý raz spolu!

Podarila sa nám veľká a jedinečná vec, Sima a Gajlo sa rozhodli absolvovať svoj prvý spoločný rozhovor v našej Talkshow s Osťom. V poradí už pätnásty diel známej relácie, ktorá sa vždy tvorí naživo aj spolu s obecenstvom, bol natáčaný v košickom Kulturparku. Pokiaľ patríš medzi fanúšikov jednej z našich najpopulárnejších speváčok a raperiek, táto časť ti nemôže ujsť. Osťo pre nás vyzistil takmer hodinovú dávku zaujímavých nových informácií a vtipných príhod zo života Simy a Gajla. Na konci nám spolu zahrali aj klavírnu verziu songov Dýchaj a spojenie skladieb V Oblakoch & Spolu.

Sima nás na konci leta navnadila na nový pripravovaný album, ktorý by sa k nám mal dostať ešte do konca tohto roka. Hashtag s príznačnými slovami „jeseň 2022“ nám dáva nádej, že je nová hudba už za rohom. Dopomáha tomu aj jej aktivita na sociálnych médiách, predovšetkým na Instagrame, kde so svojími fanúšikmi v posledných týždňoch diskutuje o novom merchi. Je veľmi potešujúce, že speváčku zaujímajú potreby jej poslucháčov, ktorí sa tak môžu podieľať na tvorbe celého projektu. O novinkách ťa budeme informovať už čoskoro!

Albumy a produkty od Simy si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame