Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Harry Styles sa v novom šialenom videoklipe stáva rybou v sushi reštaurácii (VIDEO)
harry styles rybou
Zdroj: gq-magazine.co.uk
KLIPSvetNewsPOPVideo

Harry Styles sa v novom šialenom videoklipe stáva rybou v sushi reštaurácii (VIDEO)

Harry Styles sa stáva rybou

Fanúšičky sú vo vytržení a hudobná verejnosť dostala nový singel, Harry Styles sa v klipe k songu Music From A Sushi Restaurant stal rybou. Vizuál z dielne parížskeho režiséra Auba Perrieho vyšiel vo štvrtok, 27. októbra a zobrazuje bývalého člena One Direction v netradičnom kostýme. Na tieto zaujímavé kúsky oblečenia sme už od Harryho zvyknutí, ale týmto outfitom nám vrátil spomienky na seriál H2O: Stačí přidat vodu. Celý klip sa pohybuje na hranici vtipného a strašidelného a je na každom, ktorou cestou sa rozhodne ísť.

Song Music For A Sushi Restaurant dnes prekročil na Spotify hranicu 200 miliónov prehratí, čo z neho robí štvrtú najpočúvanejšiu pieseň z albumu Harry’s House. Nad touto hranicou sa nachádzajú už len nahrávky Matilda, Late Night Talking či hlavný ťahák projektu, úvodný singel As It Was. Klipy však dostali len posledné dve spomínané skladby. Môžeme teda očakávať, že najbližší klip dostane aj akustická balada Matilda? Boli by ste za?

Albumy a produkty od Harryho Stylesa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, nme.com

Zdroj titulného obrázku: gq-magazine.co.uk

Komentáre

Odporúčame