Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Strespez vydal numetalové EP Zachráň Ma, hosťami sú Ego a Tomy Kotty! (VIDEO)
strespez zachráň ma
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPMetalVideo

Strespez vydal numetalové EP Zachráň Ma, hosťami sú Ego a Tomy Kotty! (VIDEO)

Strespez vydal EP Zachráň Ma

Zviditeľnil sa numetalovými covermi na songy od Kontrafaktu či Gleba, raper Strespez vydal svoje nové EP s názvom Zachráň Ma! Projekt oficiálne vyšiel včera, 28. októbra 2022 na všetkých streamovacích platformách aj spolu s merchom, ktorý si môžeš zakúpiť exkluzívne iba v našom Ruka Hore shope! Minialbum obsahuje sedem skladieb a zaujímavých hostí, medzi ktorými nájdeme aj mená ako Tomy Kotty, Chocolate Hole či dokonca Ego. Mix rapu a numetalu sa vďaka jeho populárnym coverom dostal medzi väčšie množstvo ľudí, pre rapera z Pezinka tak EP predstavuje prvú veľkú hudobnú skúšku.

Deň pred vydaním spomínaného projektu nám Strespez zatiaľ poslal vizuál k songu Deepshit, ktorý si na starosť zobral Peter Alakša. Súčasťou kapely rapera je bubeník Rob, basák Robo Frak, gitarista Mark Balage, DJ a vokalista Pazooka a producent Dušan Rybárik. Cover celého EP vytvoril Michal Kozár, ktorý je na internete známy aj ako „artcavemaniac“. Klip s Egom na ich spoločnú skladbu Po Rockoch by sa k nám mal dostať už v novembri.

Albumy a produkty od Strespeza si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame