rytmus tetovanie čelo
Zdroj: youtube.com
NewsVideo

Dal by si si tetovanie na čelo? Rytmus zaň ponúkal 5000€ a našiel výhercu! (VIDEO)

Rytmus ponúkal 5000€ za tetovanie na čelo

V internetovom svete vzniká každý deň množstvo výziev, o jednu sa postaral Rytmus, ktorý ľuďom ponúkal peniaze za tetovanie na čelo. Vplyv legendy slovenského hip-hopu je nespochybniteľný, a tak ľudí nemusel príliš presviedčať. Jeho ponuka pre opýtaných bola celkom jednoduchá – „daj si niečo vytetovať, ja ti za to zaplatím“.

Autor songov JBMNT, Technotronic Flow či AKM si odchytil zopár ľudí, ktorým predostrel túto ponuku za zaujímavú odmenu. V niektorých prípadoch sa ich dokonca snažil „nalomiť“ tým, že odmenu navýšil dokonca až na 50-tisíc eur. Jeden z respondentov do toho napokon išiel, malo to však háčik. Rytmus mu nemohol povedať, čo si vôbec ide dať vytetovať, pretože sa to dozvie čoskoro.

Dohadovali sa najprv na sume 200€, ktorá sa neskôr zvýšila na päť stoviek, až napokon skončila na 5000€. Po vzájomnej dohode sa spolu vybrali do štúdia a vznikla pamiatka na celý život. Znak, ktorý si napokon fanúšik dal vytetovať na čelo, nám Rytmus a Ego teasujú už nejakú dobu. Chalani zatiaľ nechávajú odpoveď zahalenú pod rúškom tajomstva, ale veríme, že je spojená s novou hudbou.

Šli by ste do takejto výzvy? Akú odmenu by ste za takéto tetovanie museli dostať? Podeľte sa s ostatnými o Váš názor v komentároch! 

Albumy a produkty od Rytmusa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame