ptk eddie fresco eyo vrátit se zpátky
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

PTK a Eddie Fresco vydali klip k songu Eyo z ich nového EP (VIDEO)

PTK a Eddie Fresco v klipe k songu Eyo

Druhý videoklip z ich spoločného EP Vrátit Se Zpátky je oficiálne vonku, PTK a Eddie Fresco nám tentokrát predstavujú vizuál ku skladbe Eyo! Song vyšiel spolu so spomínaným projektom 30. septembra a klip sme dostali 23. októbra. Príjemný vizuál z prímorského prostredia nadväzuje na prvý vizuál z EP k piesni Vrátit se zpátky. V ňom chalani použili zábery zo Stredozemného mora, konkrétne z ostrovnej krajiny Malty.

Raper PTK vyráža v mesiacoch november a december na svoje koncoročné československé turné Trappin Lonely Tour 2. Trinástimi zastávkami naprieč dvomi krajinami ho budú sprevádzať Slugerr, Eddie Fresco a DJ Starvin Marvin. Sieť koncertov začína už 4. novembra v Českých Budějoviciach. Nasledovať budú Jablonec nad Nisou, Hradec Králové, Košice, Bratislava, Plzeň a Kutná Hora.

Decembrové shows ho zavedú do Benešova, Brna, Karlových Varov, Liberca, Ostravy a aj do Prahy. V hlavnom meste Česka vystúpi PTK 17. decembra a bude robiť predskokana britskému raperovi Centralovi Cee. Kompletný zoznam koncertov aj spolu s miestami konania nájdeš v článku nižšie.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame