Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skupina DMS vydáva exkluzívny merch k DMSLIFE, kúpiš ho len u nás!
dms dmslife merch
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Skupina DMS vydáva exkluzívny merch k DMSLIFE, kúpiš ho len u nás!

Skupina DMS vydáva merch k DMSLIFE

Separ, Dame a Smart zo skupiny DMS vydávajú nový merch, ktorý nájdeš exkluzívne len u nás, tentokrát patrí ich sérií videí DMSLIFE. Obľúbené videá z ich ciest a vtipných momentov tak dostávajú nové mikiny v čiernej, oranžovej a ružovej farbe. Spolu s nimi si môžeš zakúpiť aj zimnú čapicu v čiernej či žltej farbe, rovnako ako aj ich jedinečný odznak. Jeden z členov trojice, Dame, tento merch a svoj nový outfit predstavil originálnym spôsobom na svojom Instagrame.

Na prvej fotke je vidno, že je to veľmi univerzálny kus oblečenia. Je v ňom oveľa lepšie hocikde na svete, nemali by ti vadiť ani ľudia, lebo ich neuvidíš, keď nechceš. Na druhej fotke je jasné, že keď chodíš rád s rukami za chrbtom, aspoň ťa nebudú oziabať. Prípadne môžeš dať do tej klokanky sáček s teplou vodou alebo mačku a zahreje ti kríže. Tretia výhoda je protipandemická, vybavené! 4 – Mohlo by sa zdať že sú to lujvitón nohavice, ale opak je pravdou. Lidl Vuitton. Nepoteším vás, nemám žiaden zľavový kód na ovocie a pečivo, mrzí ma to. 5 – Rukávom vieš utrieť zrkadlo, okno, alebo aj niekoho slzy či riť.

Na záver tiež Dame nezabudol fanúšikov upozorniť na to, že pravidelne pracuje aj na novej hudbe:

Čaute. Tak zase nabudúce voľačo, šak dám vám vedieť, robím aj ten album. To potom vydám.

Albumy a produkty od skupiny DMS si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame