Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
P.A.T. a Kali poslali v songu Áno Šéfe odkaz bývalým šéfom (VIDEO)
kali p.a.t. áno šéfe
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

P.A.T. a Kali poslali v songu Áno Šéfe odkaz bývalým šéfom (VIDEO)

P.A.T. a Kali v novinke Áno Šéfe

Tretia spolupráca populárnych slovenských raperov je po štyroch rokoch na svete, P.A.T. a Kali vydali spoločnú novinku Áno Šéfe. Singel vyšiel 23. októbra 2022 aj spolu s videoklipom, o ktorý sa postaral Marks z Kontrast Production. Chalani sa cez skladbu vracajú späť do minulosti, kedy mali nadriadených a šéfov vo svojich prácach. V názve songu im sarkasticky pritakávajú, avšak na konci videoklipu im to všetko spočítali.

P.A.T. a Kali sa po prvý raz spojili v decembri 2017 na albume 3UMF v songu Celý Život Som Hral V Noci. V ten istý mesiac vyšiel aj album Progress, ktorý má na svedomí producent Peter Pann. Jeho súčasťou je aj nahrávka Som Svoj, kde sa objavujú obaja, ale toto spojenie do ich spoločných spoluprác nerátame. Po druhýkrát sme ich spolu počuli na songu Tieň z albumu Franto z roku 2018, kde patrí medzi najpočúvanejšie songy.

Albumy a produkty od P.A.T.-ho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Kaliho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame