Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Chalani z BTS nastúpia do vojenskej služby, rozhodli sa tak dobrovoľne
bts do vojenskej služby
Zdroj: vulture.com
SvetNewsPOPVideo

Chalani z BTS nastúpia do vojenskej služby, rozhodli sa tak dobrovoľne

BTS mieria do vojenskej služby

Populárna kórejská skupina BTS na istý čas opúšťa fanúšikovskú základňu, siedmich členov totiž čaká nástup do tamojšej vojenskej služby. Potvrdenie, ktoré prišlo zo strany ich agentov, tak ukončuje aj dlhoročné debaty o tom, či budú mať výnimku. V Južnej Kórei musia byť totiž všetci práceschopní muži vo veku 18 až 28 rokov súčasťou vojenskej služby približne dva roky. RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V a Jungkook sa tak ako skupina na scénu vrátia podľa vlastných slov najskôr v roku 2025.

Rozhodli sa dobrovoľne

BTS sa v roku 2020 podarilo dohodnúť odklad nástupu až do tridsiateho roku života, keďže Jin má už 29. Táto správa vyšla na povrch len niekoľko mesiacov po tom, čo chalani oznámili, že si dávajú pauzu, pričom niektorí v budúcnosti plánujú naplno rozbehnúť aj svoje individuálne kariéry. V domovskej krajine ich mnohí vnímajú ako národné poklady a tvrdili, že by im mohla byť udelená milosť, aby mohli aj naďalej vystupovať.

V minulosti boli od nástupu do vojenskej služby oslobodení mnohí olympijskí medailisti, športovci, hudobníci či tanečníci. Manažéri BTS však prišli s prekvapivou správou, všetci siedmi členovia sa rozhodli vojenskú službu podstúpiť dobrovoľne. Minister obrany Južnej Kórey, Lee Jong-sup, navrhuje, aby mali BTS možnosť vystupovať aj počas vykonávania povinnej služby. Podľa neho by tu mala byť možnosť dať im priestor na nácvik a koncertovanie.

Albumy a produkty od BTS si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, npr.org, bbc.com

Zdroj titulného obrázku: vulture.com

Komentáre

Odporúčame