Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Adonxs vydal novinku Cold Summer a ohlásil československé turné (VIDEO)
adonxs adam pavlovčin cold summer
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPSlovenskoVideo

Adonxs vydal novinku Cold Summer a ohlásil československé turné (VIDEO)

Adonxs vydal novinku Cold Summer

Tretí singel víťaza súťaže Superstar je oficiálne vonku, Adam Pavlovčin, známy aj pod pseudonymom ADONXS vydal novinku Cold Summer. Song vyšiel 18. októbra 2022 aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Jiří Horenský spolu s tímom. Minuloročný víťaz spomínanej šou nám teda predstavil po skladbách Moving On a Game už svoju tretiu pieseň. Adam potvrdzuje svoju kvalitu, ktorú nastavil debutovým singlom 20. mája tohto roka. Tentokrát sa rozhodol pre prudko romantický song, ktorý už zaspieval aj naživo. Stalo sa tak 14. októbra na bratislavskom Námestí SNP pri príležitosti Pochodu proti nenávisti.

Adonxs oznámil československé turné

Účasť v Superstar, podarené cover verzie a úspešné tri single mu dopomohli k získaniu slušnej fanúšikovskej základne. Adam sa zrejme aj preto rozhodol o usporiadanie krátkeho koncertného turné po Česku a Slovensku. Pôjde konkrétne o šesť zastávok, tri slovenské a tri české, ktoré stihne prejsť za tri týždne. Sieť vystúpení odštartuje už 16. novembra v Trenčíne a bude pokračovať v Košiciach, Bratislave, Brne, Ostrave a Prahe. Instagramový príspevok, ktorý obsahuje zoznam miest spolu s presným miestom koncertu a odkazom na zakúpenie vstupeniek, nájdeš v článku nižšie.

Albumy a produkty od Adama Pavlovčina si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame