Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Celeste Buckingham vydala svoj štvrtý štúdiový album Life (VIDEO)
celeste buckingham life
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsPOPVideo

Celeste Buckingham vydala svoj štvrtý štúdiový album Life (VIDEO)

Celeste Buckingham vydala album Life

Slovenská speváčka vydáva po piatich rokoch svoj nový štúdiový album, Celeste Buckingham nám predstavuje svoj štvrtý projekt Life. Album obsahuje trinásť skladieb, pričom dve sú v slovenčine, jedna v češtine a ostatné v angličtine. Jeho súčasťou sú aj tri už vydané skladby – Feel, Make Me a Another Life.

Posledné roky som urobila niekoľko radikálnych krokov, môj život sa zmenil úplne od základov. Nový album Life bol príležitosťou a spôsobom, ako si upratať názory, hodnoty, rozporuplné pocity. Posledné dva roky boli v mojom živote prelomové. Počas mnohých, nie vždy jednoduchých rozhodnutí, som viedla sama so sebou vnútorný dialóg o tom, ako by môj život vyzeral, keby som sa v danom momente rozhodla inak,“ povedala o vzniku albumu sama Celeste. Tá na ňom pracovala dva roky spolu s producentom Matějom Vávrom, s ktorým má na albume aj spoločný duet.

Celeste piesne netvorí prvoplánovo

Album Life je rytmický, šťastný a tanečný. „Je taký hoci v ňom reflektujem aj na pocity, že je v poriadku necítiť sa dobre, ale nie stále. Neneste hnev ako kabát a dajte ho dole. Nejde to? Potom sa nebojte požiadať o pomoc,“ hovorí Celeste. Nahrávanie albumu sa začalo ešte pred vypuknutím pandémie COVID-19 a následným presťahovaním Celeste na Madeiru. Matěj Vávra a Celeste Buckingham si našli efektívny spôsob spolupráce prostredníctvom videohovorov, speváčka investovala aj do vlastného nahrávacieho zariadenia.

Celeste Buckingham netvorí pesničky prvoplánovo, necháva v nich aj skryté odkazy. Tvrdí, že už si prežila rôzne vlny popularity a aktuálne sa nachádza vo fáze, keď si pesničky zakaždým nájdu okruh poslucháčov. Obávala sa o vlastnú hudobnú budúcnosť, to obdobie je však našťastie už definitívne zažehnané. Bez podstatných, ba až radikálnych zmien v jej živote, by to ale nešlo.

Hudobný biznis a hudba sú dve rozdielne veci a takto separované ich mám aj vo svojej hlave. V dnešnej dobe, keď svet okolo nás vyzerá tak, ako vyzerá, by som si priala, aby ľudia aspoň na moment vypustili všetko zlé, čo ich trápi, takže budem rada, keď sa počas počúvania albumu Life budú usmievať. Aby im album spríjemnil deň a navodil pekné myšlienky. Aby sa aspoň na chvíľu cítili šťastne a bezstarostne,“ dodáva hudobníčka.

Albumy a produkty od Celeste Buckingham si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame