lucas hely ep lucas
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Spevák Lucas Hely si na meniny daroval nové EP Lucas, takto znie snippet! (VIDEO)

Lucas Hely a jeho meninové EP Lucas

Mladý slovenský spevák Lucas Hely po projekte Neón a singloch Nevinná, Ja len že a Možno zajtra neprídem vydáva EP, ktoré nesie názov Lucas. Minialbum vychádza symbolicky v deň jeho menín a obsahuje 5 skladieb, pričom na jednej skladbe hosťuje mladý talentovaný umelec Adam Bros, ktorý je známy nielen kvôli sociálnym sieťam, ale hlavne pre svoju tvorbu na hudobnej scéne.

Jeho nový projekt, na ktorom pracoval s jedným z najznámejších zvukových majstrov, poňal Lucas úplne inak ako predošlý projekt. Celé EP zastrešil Roman Zámožný vo svojom štúdiu Starmusic studio v Bratislave a celé je to hudobne poňaté koncertne, konkrétne akusticky. Už 21. októbra si môžeš tento počin vypočuť na všetkých streamovacích platformách, no my ti nižšie prinášame krátky snippet skladieb, ktoré nájdeš na EP už tento piatok!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame