Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Šorty a Lvcas Dope sa v novinke Bezo mňa lúčia s frajerkami (VIDEO)
šorty lvcas dope bezo mňa
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPLatinoVideo

Šorty a Lvcas Dope sa v novinke Bezo mňa lúčia s frajerkami (VIDEO)

Šorty a Lvcas Dope v novinke Bezo mňa

Obľúbený moderátor, imitátor a v neposlednom rade spevák a raper Dušan „Šorty“ Berky vydal novinku Bezo mňa, na ktorej hosťuje aj český raper Lvcas Dope. Minulý rok vydal svoje dlho očakávané EP Sám sebou a práve touto skladbou uzatvára spomínaný projekt. Už po niekoľkýkrát sa Šorty hudobne spojil s producentom Fillipianom, ktorý okrem tejto skladby odprodukoval drvivú väčšinu skladieb z jeho najnovšieho minialbumu.

Track vyšiel ešte pred rokom v rámci EP-čka Sám sebou, z ktorého oficiálne video dostali tri skladby. Rovnomenný titulný track Sám sebou s Kalim, Ešte raz s Puertom a v animovanej podobe skladba Oukej s Egom. Tentoraz dostal vizuál track, v ktorom mu hosťuje známa tvár českej hudobnej scény, raper a spevák Lvcas Dope.

Šorty vydá tento rok ďalšie EP

„Když mi Šorty tenkrát poprvé poslal rozdělaný singl, kde chtěl mojí sloku, okamžitě jsem věděl a slyšel, že z toho bude hit. Když jsem věc dodělal, začali jsme řešit to, že si to 100% zaslouží videoklip, protože to je jedna z věcí, kterou si můžu pustit 1000x a pořád mě baví. Díky Šortymu a celýmu produkčnímu teamu za spolupráci“, hovorí vďačne Lvcas.

O réžiu sa postaral režisér Pierre Lexis s jeho tímom, ktorí sa postarali o Šortyho najprepracovanejší klip v jeho doterajšej kariére.

,,Chcel som tejto skladbe venovať klip, považujem ju za najzvláštnejšiu a najmenej stereotypnú vec mojej tvorby. Aj keď od vydania albumu prešiel viac než rok, vždy je lepšie neskôr ako vôbec a teraz som cítil, že prišiel ten čas. Lvcasa dlhodobo rešpektujem, páči sa mi jeho štýl, a potešil ma, keď prikývol na ponuku spolupráce so mnou”, hovorí Šorty.

Spevák tiež dodáva, že je to posledný klip k EP Sám Sebou, a tento rok sa chystá vydať nové. To však už nevyjde na fyzických nosičoch, ale len na všetkých digitálnych platformách. Názov nového projektu a zoznam hostí si zatiaľ necháva pre seba, keďže je stále v procese výroby.

Albumy a produkty od Šortyho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Lvcasa Dopea si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame