Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yzomandias a Nik Tendo v spoločnej novinke 'Láska A Bolest' (VIDEO)
yzomandias nik tendo láska a bolest
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Yzomandias a Nik Tendo v spoločnej novinke ‚Láska A Bolest‘ (VIDEO)

Yzomandias, Nik Tendo a ich ‚Láska a bolest‘

Najvýraznejšie osobnosti českého vydavateľstva Milion+ sa opäť spájajú, Yzomandias a Nik Tendo nám prinášajú novinku Láska a bolest! Song vyšiel 16. októbra 2022 na oficiálnom YouTube kanáli spomínaného labelu aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Adam Rohal spolu s tímom. Pokiaľ vieš oceniť kvalitnú kinematografiu, tento vizuálik ti odporúčame, pretože to chalani opäť posunuli na vyššiu úroveň.

Zdál Se Mi O Tobě Sen, Karanténa, Rolls, Kawasaki.. keby sme mali vymenovať všetky ich spoločné skladby, boli by sme tu do rána. Nik Tendo si prednedávnom na svojom Instagrame poriadne poupratoval, čo môže značiť príchod nového albumu. Pokiaľ nerátame minialbum No Phone: Živě z júna tohto roka, šlo by o jeho prvý od projektu Jsem v pohodě, sem v prdeli z júla 2021.

Albumy a produkty od Yzomandiasa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame