Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin a Kali v novinke 'Raz Dva Tri' hľadajú odpovede (VIDEO)
kali alan murin raz dva tri
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murin a Kali v novinke ‚Raz Dva Tri‘ hľadajú odpovede (VIDEO)

Alan Murin a Kali vydali song ‚Raz Dva Tri‘

Prvá slovenská spolupráca mladého speváka ja na svete, Alan Murin a Kali sa spájajú v novinke s názvom Raz Dva Tri! Song vyšiel 16. októbra 2022 aj spolu s videoklipom, ktorého réžiu si na starosť zobral tím Illuminate Production. Ten si verejnosť spája predovšetkým spoluprácou so spevákom Yaelom. Alan k novinke pripojil aj pár viet, ktorými objasňuje jej myšlienku:

Svet je prepojený viac ako kedykoľvek predtým, čo je skvelé, ak vie človek ukorigovať pokušenia. Láska k človeku a emocionálna závislosť sú dve rozdielne veci. Verím, že boj o moc a naháňanie pocitov či validácie za účelom hasenia našich tráum z minulosti nie je receptom na zdravý a dlhotrvácny vzťah.

Na debutovom albume Trueself, ktorý Alan vydá už 24. októbra, fanúšikovia nájdu skladby v rôznych žánroch. Mladý Slovák sa na svoj debutový album po prvýkrát vo svojej kariére rozhodol pozvať aj hostí, do tejto vybranej skupiny patria mená ako Celeste BuckinghamKali či Tina. Album je možné predobjednať na našom shope cez link, ktorý nájdeš nižšie.

NOVÝ MERCH A ALBUM: Albumy a produkty od Alana Murina si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Kaliho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: instagram.com

Komentáre

Odporúčame