queen face it alone
Zdroj: people.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Skupina Queen oživila Freddieho a vydala nový singel Face It Alone (VIDEO)

Queen vydali novinku Face It Alone

Jedna z najlegendárnejších skupín všetkých čias privádza svojho frontmana späť k životu, Queen vydali novinku Face It Alone! Znovuobjavený song vyšiel 13. októbra 2022 a po ôsmich rokoch ide o prvú vydanú nahrávku s jedinečnými vokálmi Freddieho Mercuryho. Bubeník Roger Taylor ju opísal ako ‚kúsok Freddieho, na ktorý sme celkom zabudli‘ a gitarista Brian May o nej hovorí ako o ‚krásnej a dojímavej‘. Pieseň sa bude nachádzať aj na pripravovanom trinástom štúdiovom projekte skupiny s názvom The Miracle, ktorý vyjde už 18. novembra.

Rozšírená verzia albumu, The Miracle Collector’s Edition Box, bude obsahovať osem CD nosičov. Na nich bude možné nájsť viac než hodinu doposiaľ nevydanej hudby, šesť znovuobjavených skladieb a v podobe audia nám ponúkne aj náhľad do minulosti do nahrávacieho štúdia skupiny. Pokiaľ teda patríš priamo ty, alebo niekto z tvojich známych medzi milovníkov skupiny Queen, tento kúsok by ti určite nemal ujsť.

Albumy a produkty od skupiny Queen si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, officialcharts.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame