Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Paulie Garand vydáva singel Starkids, hosťujú Spirit a Cristovao (VIDEO)
paulie garand ben cristovao majk spirit starkids amonit
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Paulie Garand vydáva singel Starkids, hosťujú Spirit a Cristovao (VIDEO)

Garand, Spirit a Cristovao na tracku Starkids

Spolupráca a kombinácia, na ktorú sme tak dlho čakali, Paulie Garand, Ben Cristovao a Majk Spirit sa konečne spájajú v songu Starkids! Skladba vyšla 13. októbra 2022 na oficiálnom YouTube kanáli vydavateľstva TyNikdy a videoklip si na starosť zobral Ondřej Kudyn. Paulie sa spojil s Benom v songu Past pt3 a Majkom na nahrávke Glitch. Majk s Benom zas v piesni Kurt z albumu Artist, takže spojením všetkých troch sa zrejme tento československý kruh uzavrel. Song je tiež súčasťou Garandovho nového albumu Amonit, ktorý oficiálne vychádza už dnes o polnoci.

Paulie a jeho nový producentský objav

34-ročný rodák z českého Liberca na Instagrame svojím fanúšikom priblížil o jeho nový objav, ktorý mu produkoval celý nový album:

My jsme Starkids. No…my jsme s Benem a Majkem už skoro star(ci), ale ten pravej kid, co bude teprve star je UMP Beats. To je ten frajer, co stojí mezi náma a taky ten, co stojí za celym timhle bangerem. Přinesl beat, nápad i téma a já už po prvním poslechu věděl, že to bude mega věc. Seš magor bro. UMP aka Under My Pillow aka Umpa Lump aka Lil Lump. Produkoval polovinu novýho alba a věštim mu velkou budoucnost. Beru si ho pod svý křídla, takže se můžete těšit i na jeho sólo věci a další produkce. Dejte mu lásku a sledujte ho, kde se dá. Viva La UMP Beats.

Albumy a produkty od Paulieho Garanda si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Bena Cristovaa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Majka Spirita si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame